Електроуреди

МЕБЕЛИ ТОНИКС Е ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР НА "ТЕКА", "FABER", "EUROLUX", "LINO", "AEG" И "ELECTROLUX"

Електроуреди Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
  • Мебели ТОНИКС е Официален дистрибутор на ТЕКА България. Фирмата ни предлага цялата гама продукти на ТEKA, която включва: мивки, смесители, електроуреди за вграждане, свободностоящи електроуреди, аксесоари. За всички наши кухни закупените от нас уреди се монтират безплатно. Кликнете ТУК за да разгледате цялият продуктов каталог на ТЕКА.

  • Мебели ТОНИКС е Официален дистрибутор на FABER, EUROLUX и LINO. Фирмата ни предлага цялата гама продукти на TEKA, която включва: мивки, смесители, електроуреди за вграждане, свободностоящи електроуреди, аксесоари. За всички наши кухни закупените от нас уреди се монтират безплатно. Кликнете ТУК за да разгледате целият продуктов каталог.

  • Мебели ТОНИКС е Официален дистрибутор на AEG и ELECTROLUX. Фирмата ни предлага цялата гама продукти на ТEKA, която включва: мивки, смесители, електроуреди за вграждане, свободностоящи електроуреди, аксесоари. За всички наши кухни закупените от нас уреди се монтират безплатно. Кликнете ТУК за да разгледате цялият продуктов каталог.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула