Как да поръчаме?

Ще опишем за Вас начина по който Вие ставате клиент на

Уважаеми КЛИЕНТИ,

МЕБЕЛИ ТОНИКС НЕ предлага готови мебели

ВСИЧКИ МЕБЕЛИ ПОСОЧЕНИ В НАШИЯ САЙТ СЕ ИЗРАБОТВАТ ПО ПОРЪЧКА

1. Запитване

Изпратете запитване за желаните от Вас мебели за да се ориентирате, колко би струвало изделието което желаете или цялостното обзавеждане на вашето жилище.

Може да направите запитване към нас по няколко начина:

  • Като изпратите имейл на нашата поща office@toniks.net като в свободен текст опишете желаната от Вас кухня или цялостно обзавеждане. За тази цел са ни необходими габаритни размери на помещението и мебелите, които бихте искали да разположите. Ако имате скица, снимка или чертеж ще ни бъде доста полезно. Ако имате представа от материала от които и бихте искали да бъдат изработени мебелите ПДЧ или МДФ това ще ни помогне много за ценообразуването. За Ваше улеснение може да използвате нашата форма за запитване за кухня която може да изтеглите от ТУК. Ще получите оферта до няколко дни (напълно безплатно).
  • Посещение -консултация на място. Като се обадите на нашият телефон: 087217408 и запазите час на посещение / консултация на място.

Индивидуални съвети

Компетентни, изчерпателни, индивидуални

Наш проектант ще дойде при Вас на място. Ще се запознае с помещението и ще Ви даде насоки за визия, разпределение, ергономичност, дизайн, материали, електроуреди, мивки и др. Ще Ви бъдат дадени препоръки за извеждане и електро и ВиК мрежа. Ще Ви бъде изработен предварителен иден 3D проект на който ще можете да видите Вашата бъдеща кухня. На базата на това посещение по-късно ще Ви бъде изпратена оферта. Услугата се заплаща: 60 лева и е в рамките на 2 часа. Ако се наложи за всеки следващ започнат час се заплаща допълнително по 20 лева.

  • Като дойдете в изложбената ни зала в София. Преди това трябва да се обадите на телефон: 0887217408 за запазване на среща с наш проектант. За тази цел са ни необходими габаритни размери на помещението и мебелите, които бихте искали да разположите. Ако имате скица, снимка или чертеж ще ни бъде доста полезно.

2. Оферта до 3 работни дни

В рамките на 3 работни дни ще получите подробна оферта.

Мебели ТОНИКС - Фиксирана цена

Няма неприятни изненади поради скрити разходи.

3. Одобрение Бюджет - 10% аванс проектиране или 50% за директно стартиране на поръчката и начало на срока за изработка

След одобрение на оферта от Ваша страна е необходимо да се свържете с нас.

4. Размери

Услуга за измерване на място

Точен до милиметър

Ние ще се свържем с Вас за уговорка за вземане на точни размери. Ако преди това не сте се възползвали от услугата посещение / консултация на място.

5. Изготвяне на подробен проект до 7 работни дни

3D планиране

Планиране на кухня според най-новите стандарти.

Ще Ви предоставим нашият подробен 3D и 2D проект. В този проект подробно ще опишем всички детайли и подробности на Вашата бъдеща кухня с най-малките подробности. В комплект ще получите и проекта за Електро и ВиК инсталация, ако Ви е необходимо. Проекта ще е на Ваше разположение така че, да можете да го разгледате на спокойствие във вкъщи.

6. Подписване на договор

Необходимо е да дойдете в нашият шоурум за подписване на проекта и а договор за изработка. Заплаща се 50% от стойността на мебелите и 100% от електроуредите, ако има такива. Срока на производство е от 20 - 35 работни дни от дата на предплащане и уточняване на всички детайли и може да бъде коригиран според сложността и обема на мебелите Ви.

7. Доставка

Доставка на време

Винаги можете да разчитате на Мебели ТОНИКС - Ние сме точни.

Ние ще се свържем с Вас за уточняване на датата и часа на доставка. Необходимо е клиента да ни съдейства за достъп и паркиране. Ако се наложи забавяне на доставката при незавършени ремонтни дейности клиента трябва да ни информира предварително. Ако се наложи качване с асансьор и той не работи е възможно начисляване на допълнителна такса.

8. Монтаж

Професионално сглобяване

Компетентно, бързо и ефективно от опитни професионалисти

Екип от фирмата монтира за Вас поръчката Ви. Електро и ВиК монтажите не са включени в цената се извършват от партньори, ако е необходим по-сложен монтаж. Цената на електрическо монтиране на уред е 25 лева. Цената на ВиК монтаж на мивка, смесител и миялна е 70 лева.

9. Одобряване и доплащане

След завършване на всички монтажни дейности клиента трябва да одобри мебелите и да доплати на монтажниците остатъка от 50%. Ако плащането е по банков път то трябва да се осъществи преди доставката.

10. Вие ставате наши клиенти, ние Ваши приятели