Защо да изберем    

Ние превръщаме кухненските мечти в кухни-мечти !

 

Кухните са нашата страст, но фокусът е върху Вас и Вашите желания, които ни мотивират всеки ден да станем по-добри и да останем близо до най-новите тенденции при кухните.

Индивидуален съвет

Компетентни, изчерпателни, индивидуални

Основното което ни различава е вниманието и личното отношение с което подхождаме към всеки клиент.Отделяме изключително много внимание и време за да пресъздадем усещането което всеки клиент очаква от своята бъдеща кухня.

 

Покупката на Вашата кухня е много лично решение. Това включва и индивидуалния вкус ,начин на живот и разбира се хората, които са във вашата кухня всеки ден.За нас е много важно да постигнем пълна хармония с Вашите идеи и желания. Можете да разчитате изцяло на нашия опит от над 13 години. Специалистите на фирмата ще ви помогнат в избора на най-доброто, което да Ви удовлетвори напълно.

Професионално сглобяване

Компетентно, бързо и ефективно от опитни професионалисти

 

Работим с много и световно известни фирми, лидери в производството на материали за мебели: Hafele,Grass,Blum,Egger,Hettic и др.,който са се доказали през годините в мебелната промишленост.По този начин ние гарантираме най-високо качество на нашите продукти. Клиента сам избира фирмата производител на материалите, от която ще му бъдат изработени мебелите.

ТОНИКС-фиксирана цена

Няма неприятни изненади поради скрити разходи.

 В открит диалог клиента е информиран за стойността на всеки един детайл и как това ще се отрази на крайната цена. Имайки на разположение нашият опит той би могъл да постигне желаното от него съотношение качество-цена.

При нас всеки клиент може да блесне със свои собствен вкус при избора формата, модела, цвета, материалите и дизайна. Всяко Ваше желание се превръща в един проект, с който нашите професионалисти се заемат.

Услуга за измерване и консултация на място

Нашите проектанти изготвят за Вас изключително подробни и нагледни 2D и 3D проекти с които още на етап проектиране клиента може да си представи бъдещата си кухня.

3D планиране

Планиране на кухня според най-новите стандарти


Ние не поемаме поръчки за които не сме сигурни че ще изпълним в договореният срок.

Доставка на време

Винаги можете да разчитате на ТОНИКС-ние сме точни