zashto-da-izberem-mebeli-po-porachka.jpg

1. Защото размерите са съобразени конкретно с вашето помещение.

2. Защото всеки клиент може да блесне със свои собствен вкус.

3. Защото клиентът може да избира от над 300 вида цветове и материали.

4. Защото при нас мебелите по пъръчка не са по-скъпи от готовите мебели по магазините.

zashto-da-izberem-mebeli-po-porachka-01.

При мебелите проектирани и изработвани специално за вас, всеки клиент може да блесне със своите идеи и индивидуален вкус.

Съчетанието от цветове и материали е от особено значение.

При мебелите по поръчка вие имате възможност да избирате от над 300 цветове и материали, а не както е при готовите мебели само между два, три цвята.

Всеки човек иска да се чувства удобно в своя дом. Тъй като мебелите не се подменят всеки ден, те трябва да са подбрани прецизно, така че да радват собственика им дълго време. Основното е те да бъдат качествени, както като материал, така и като обков.

При готовите мебели с цел да се постигне максимално атрактивна цена често се прави компромис с качеството на материали и механизми: плоскостите са с по-малка дебелина или са изработени от хартиен пълнеж, канта е изключително тънак или е хартиен, вгражданите механизми са от много нисък клас, вътрешното разположение е доста нефункционално.

Важно е предварително да се информирате за условията на рекламации в случай на покупка на мебели серийно производство. В обичайния случай – при покупка от магазин в разглобен вид, след изнасянето на кашоните от сградата не се приемат рекламации, свързани с налюпени, надраскани, наранени части, освен в случаите на доказване на производствен дефект – което е почти невъзможно.

Честа практика е монтажът на готови мебели от серийно производство да бъде извършен от фирма подизпълнител, която не поема отговорност при дефектни части. Производителят прехвърля вината върху монтажника и в крайна сметка клиентът остава излъган поради невъзможност да потърси отговорност и да изиска качеството, на което е разчитал. Докато при покупка на мебели по поръчка, и особено в случаите когато един и същи екип нарязва, сглобява и монтира мебелите всички уговорени и уточнени детайли и особености се изпълняват, като фирмата носи отговорност за всяка част от крайния продукт.

Ние предлагаме качествени мебели, изработени от висококачествени материали, с гарантирана издръжливост.

Даваме две години, а при правилна експлоатация и доживотна гаранция на мебелите по поръчка.

Работим с много и световно известни фирми, лидери в производството на материали за мебели. Клиента сам избира фирмата производител на материалите, от която ще му бъдат изработени мебелите. В открит диалог той е информиран за стойността на всеки един детайл и как това ще се отрази на крайната цена. Имайки на разположение нашият опит той би могъл да постигне желаното от него съотношение качество-цена. Производителят освен, че ви продава собствената си марка, залага името си всеки път и не може да рискува да прави компромис с качеството на който и да било от елементите по конструкциите.

zashto-da-izberem-mebeli-po-porachka-02.